dimanche, avril 08, 2007

Voyage à Albi


Els alumnes de tercer d’ESO de francès de segona llengua van anar a Albi (França) del dia 26 al dia 29 de març.

Els professors de francès pensem que, a banda de l’enriquiment cultural i personal que suposa un viatge i que també hi són en altres viatges educatius, un viatge a França representa un contacte real amb la llengua i la cultura franceses que estudien a l’institut i a més, la motivació per l’estudi de la llengua esdevé més significativa.

Albi és una ciutat d’uns 50.000 habitants. És un lloc turístic del sud de França, conegut per seu patrimoni artístic, sobretot, la Catedral i el Museu Toulouse-Lautrec.

Els alumnes han tingut ocasió de fer una immersió en la llengua a través de les visites culturals, d’un joc de pistes per la ciutat, del contacte amb els alumnes de l’Institut “Rascol”... Fins i tot en activitats més lúdiques com muntar a cavall o fer arborisme, han hagut de posar en marxa tots els mecanismes de comprensió oral per tal de realitzar correctament totes les activitats.

Properament, els mateixos alumnes explicaran en aquest mateix blog la seva experiència. Com aperitiu, mirem unes fotos d’aquest viatge.








Vous voulez voir les photos de notre voyage à Albi?
Cliquez et voilà......


http://picasaweb.google.fr/flegabrielferrater/Albi2007

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire